Projecten

Emaus 40 en Emaus 42

Deze twee woningen liggen op een historische locatie grenzend aan begraafplaats Emaus. De woningen dateren van 1839 en zijn helemaal aangepast aan de huidige tijd.

Emaus 40-42

Deze foto geeft een kleine impressie van de grootte van de verbouwing die we daar uitgevoerd hebben. Het hele dak is vervangen en ook van binnen zijn de woningen helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het vervangen van de oude voegen met een authentieke knipvoeg.

De hoekwoning is inmiddels verkocht. De bewoonster had meteen interesse in de woning en heeft meegedacht over de indeling. Zij heeft ervoor gekozen om de bovenverdieping als een grote ruimte te houden met een badkamer-en-suite.

De tussenwoning heeft op de eerste verdieping zelfs drie slaapkamers.

Hieronder wat foto’s van de woningen.

IMG_3301

IMG_3302

 

 

 

 

 

 

De Rotterdam (Rotterdam)

De Rotterdam is een gebouw op de Wilhelminapier in Rotterdam. Het is ontworpen door Rem Koolhaas en gestuct door Arabit.

Het gebouw bestaat uit drie torens en biedt ruimte aan kantoren, een hotel en appartementen.

Een leuke bijkomstigheid was dat je in de kantine heerlijk kon eten. Daar hebben onze medewerkers dan ook iedere dag gebruik van gemaakt.

de Rotterdam
de Rotterdam

 

de Rotterdam
de Rotterdam

 

 

Havenhuis (Antwerpen)

Hieronder een tweetal foto’s van het Havenhuis in Antwerpen. Dit gebouw is gedeeltelijk door ons gestuct. Het is een nieuwbouw gebouw ontworpen door Zaha Hadid. Het gebouw oogt als de romp van een zeilschip en huisvest het Havenbedrijf Antwerpen.

ArabitAntwerpen2 ArabitAntwerpen1

 

 

Woonvilla in Brasschaat

ArabitVilla03 ArabitVilla02 ArabitVilla01

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.